7 års nybilsgaranti

Mycket kan hända på sju år – vi garanterar en trygg framtid med din KIA.


Sveriges längsta nybilsgaranti

Sju års nybilsgaranti är ett stort löfte när de flesta erbjuder två eller tre år, men med Kias goda rykte som ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador* är det något vi stolt erbjuder och tycker att du som bilkund förtjänar.

Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

Du som inte väljer en Kia, eller en modell som är äldre än sju år, kan fortfarande vara lugn – Santander Garanti gör begagnatköpet tryggare. Du som finansierar fordonet via Santander och samtidigt tecknar en garanti får dessutom:

  • Reparation på en auktoriserad verkstad.
  • Hjälp dygnet runt i hela EU/EES-området.
  • Hela sex månader extra garantitid på köpet!

* Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2015.

Vi finns alltid där när du behöver det

När du servar hos oss, en auktoriserad Kia-verkstad, kan du få upp till 7 års fri assistans. Kia Assistans hjälper till vid till exempel maskinhaveri eller annat oförutsett tekniskt fel som inte beror på bristande underhåll, bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa.

Boka provkörning
Stäng

Boka provkörning