Av alla märken vi kunde välja så valde vi Kia. Varför?


Längst nybilsgaranti, högst andrahandsvärde och priser som Teknikens Världs Stora Bilpris 2018 är inte bara tryggt för dig – det är det minsta du som kund hos oss förtjänar. Med prisade och populära modeller som Optima och Niro, med allt från bensindrivna fordon till plug in-hybrider och med Sveriges mest lojala bilägare kan du vara trygg när du väljer en Kia från oss.

Kia Originalservice i Karlskrona

Vi använder Kias diagnosinstrument GDS för uppdateringar och kontroll av komponenter, vi använder alltid reservdelar/smörjvätskor i original och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken – en ökning av bilens andrahandsvärde.

 

Kia-kortet – Delad omkostnad, dubbel glädje

Inte nog med att du får ett Mastercard, ett av de mest allmänt mottagna kreditkorten i världen – Du få 1% bonus, 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia.
Allt detta helt utan årsavgift, och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift.

 

För dig som vill ha mer av en tjänstebil än en väg från A till B

Prisbelönt design. Hög komfort. Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik. Ett brett utbud av tillval och utrustning.  Kias populära Plug-In Hybrider är tjänstebilen som har längst räckvidd i sina klasser, mest utrymme för dina behov och är alternativet för dig som värdesätter din tid i bilen för jobbet.

Här får du otroligt mycket för pengarna, ett förmånsvärde värt att hurra för och pengar över till annat. Vi satsar på en låg total ägandekostnad där vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar just dig och ditt företag.

 

Kia Bilförsäkring – tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan.

 

Behöver du fler anledningar till att välja Kia? Här är ett axplock:

  • Kia är ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador, enligt Länsförsäkringars maskinskaderapport 2015 – slipp huvudvärk och oro över det under huven!
  • Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti – hela sju år från fabrik!
  • Ett av landets mest fördelaktiga finansieringsavtal, högst andrahandsvärde och lägst total ägandekostnad – det ska löna sig att äga en Kia!
  • Världens femte största biltillverkare och Sveriges tredje bäst säljande bilmärke – du är i gott sällskap!

Läs mer på Kia Motors Sweden

Boka provkörning
Stäng

Boka provkörning