Kia Originalservice i Karlskrona


Vi använder Kias diagnosinstrument GDS för uppdateringar och kontroll av komponenter, vi använder alltid reservdelar/smörjvätskor i original och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken – en ökning av bilens andrahandsvärde.

Vill du ha ut mer av och skräddarsy din Kia, utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet? Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma kvalitet, säkerhet och klassificering som delarna direkt ur bilfabriken.

Du kan vara trygg med din service hos oss – våra specialistutbildade servicetekniker är experter på just din bil.

Vi finns alltid där när du behöver det

När du servar hos oss, en auktoriserad Kia-verkstad, kan du få upp till 7 års fri assistans. Kia Assistans hjälper till vid till exempel maskinhaveri eller annat oförutsett tekniskt fel som inte beror på bristande underhåll, bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa.

Vad kan vi göra för dig?

Vi utför felsökningar och reparationer på bland annat:
Elsystem, elektronik, AC/klimatanläggningar, bilglas, hjulinställning, däck och mindre krockskador.

Genom vår anslutning till autoexperten så kan vi ta emot, reparera och serva olika bilmärken och släpvagnar – vi diagnostiserar med verktyget Autocom och kan reparera allt på bil/släpvagn från broms, fyrhjulsinställning, koppling och chassimätning till motor.

Boka service 

Boka provkörning
Stäng

Boka provkörning