Frihet, sinnesro och rätt bil för dig – till varje pris

Vi är övertygade att bilen är något större än ett fordon som tar dig från A till B. Det är sinnesro över att kunna ta dig du behöver, glädje och friheten att ta dig dit du vill. I vår bilhall finns det begagnade bilar i utmärkt skick och spännande nyheter direkt från fabriken, för alla plånböcker och behov, och intill har vi vår verkstad med vad som kanske är Sveriges bästa service och personal.

Så även om vi kallar oss bilhandlare och mekaniker så är vårt jobb att hjälpa dig ta dig dit du behöver och dit du vill, vad som än krävs, med känslan av Sveriges bästa service och personal.

Vi är Blekinges främsta auktoriserade återförsäljare för KIA Motors, ett tryggt val för köp av begagnade bilar och Karlskronas ledande bilservicecenter. Vi är Rudvi Bil.

Familjeföretaget som välkomnar dig till familjen

Rudvi Bil är och har alltid varit ett familjeföretag, men vi låter inte efternamnet avgöra vem som är en del av familjen. Våra tekniker, säljare och kunder är alla en del av familjen för oss.

Du som kund kan alltid vänta dig att bli mött som en uppskattad familjemedlem när du kommer hit, och om du inte redan är kund ser vi fram emot att välkomna dig till familjen!

God service är inte en premiumtjänst – det är en självklarhet

Hos oss finns det inga pluspaket, VIP-listor eller liknande. Vi ger dig alltid den bästa service vi har att erbjuda, oberoende av vad du behöver och hur länge du har varit kund hos oss.

Oavsett om du behöver service, en ny bil eller bara råd om vilken bil som passar dig så kan du räkna med den bästa service som finns att få i Karlskrona. För oss är det en självklarhet.

Boka provkörning
Stäng

Boka provkörning